You are currently viewing Cargonomia/Morzsa Records Év Végi Ünnepi Buli

Cargonomia/Morzsa Records Év Végi Ünnepi Buli

  • Post author:
  • Post category:Hírek

Szeretettel várunk a Cargonomia bulijára, hogy együtt megünnepeljük a low-tech logisztika, a biozöldségek iránti rajongás és a csináld magad konvivialitás sikeres évét a Cargonomiával és partnereivel! Gyertek és hallgassuk meg együtt a Morzsa Records UTOLSÓ KONCERTJÉT…idén.

Mikor: Péntek, December 16., 18:30-tól

A Morzsa Records koncert este 8 körül kezdődik a pincében!

Hol: Auróra, Nagyterem és pince színpad

Program: Csatlakozz a Cargonomia csapatához fél héttől az Auróra emeleti nagytermében, ahol egy fotó/videó kiállítás is megrendezésre kerül az éves tevékenységeinkből, valamint frissítő organikus zöldségeket és kenyeret kóstolhattok a Zsámboki Biokert és a Pipacs Pékség jóvoltából. Emellett bátran ajánljuk a Terra Hungarica biodinamikus borválogatását. Különböző programokkal várunk, valamint támogatóink között különböző nyeremények is gazdára találnak majd!

cargonomia-buli

A Cargonomia egy olyan non-profit szociális szövetkezet, mely teherbiciklis szolgáltatásokat nyújt megrendelőinek. Helyi organikus étel termelőket és tudatos fogyasztó közösségeket kötünk össze, valamint közösségi térként is funkcionáló főhadiszállásunkon rendszeresen helyet biztosítunk közösségi eseményeknek és workshopoknak a nemnövekedés, fenntarthatóság, társadalmi igazságosság és a jóllét témájában.

Partnerünk, a Kantaa biciklis futárszolgálat örömmel szállítja Nektek házhoz a karácsonyfát, biciklivel. Több információt ezzel a különleges szolgáltatással kapcsolatban a Kantaa ünnepi oldalán találtok.

A Zsámboki Biokert jóvoltából különleges, ünnepi összeállítást kaphattok organikus zöldségekből, melynek segítségével biztosan minden hozzávaló meglesz az ünnepi lakodalomhoz. Felhívjuk a figyelmetek arra, hogy lehetőségetek van organikus kenyeret rendelni a Pipacs Pékségből, valamint biodinamikus bort a Terra Hungaricától. Több infót a rendelésről az új online platformunkon találtok.

A Cyclonomia nemrég Budára költözött, látogassátok meg őket és segítsetek az új helyen történő végső simításokban!

Ebben az évben a Cargonomia részt vett a Budapesti Nemnövekedés Hét szervezésében, mely szeptemberben került megrendezésre. Különböző kutatási projektekben is aktívan részt vettünk, melyek a fenntartható átmenetekről (sustainable transitions), változásokról szólnak Budapesten.

Köszönjük az egész éves támogatásotokat, találkozunk 2017-ben is!

A Cargonomia csapata
www.cargonomia.hu
Kövess minket itt.