You are currently viewing Logisztikai és információs központ

Logisztikai és információs központ

  • Post author:
  • Post category:Egyéb

Egy jól működő városnak szüksége van teherbiciklikre. Használatukkal a belvárosi közlekedés sokkal egyszerűbbé és fenntarhatóbbá válik. A Cargonomia küldetése a cargobringák népszerűsítése, célja teherbiciklizéssel és fenntarható életmóddal kapcsolatos rendezvények szervezése, teherbringák bérbeadásának elősegítése, vásárlási tanácsadás és teherbicajos szállítási megoldások elterjesztése.

A teherbicikli hatékony eszköz. Ezt bizonyítja, hogy már 100 évvel ezelőtt is tömegesen használták, illetve használják ma is Európában és a világ több kontinensén. Elősegíti a nagyvárosi infrastruktúra működtetését, javítja a levegő minőségét és növeli a városban élők boldogságát. Folyamatos üzemeltetése gyakorlatilag nem kerül pénzbe: Nem kell súlyadót fizetni utána, nem vonatkozik rá biztosítási kötelezettség és mivel alig foglal helyet, a parkolás sem kerül egy forintba sem. Emellett, a dugót kikerülve, nagyon rövid idő alatt odaérhetünk vele bárhova, ahova gyalog eljuthatunk. A teherbicikli bárki számára használható, aki ült már valaha biciklin. Sokszínűsége miatt különböző igények megoldását egyaránt szolgálja. Legyen az csomag, gyerek, kutya vagy nagymama – mindet könnyen elszállíthatjuk vele.

A Cargonomia egyben termék-átvevő hely is. Célunk segíteni azokat a termelőket (legyen az borászat, méhészet vagy egy hazai teherbicikli gyártó), akik valamilyen helyi értéket állítanak elő és nélkülünk nehezebben jutnának el a tágabb célközönséghez. A teherbiciklik segítségével könnyebben összeköthetőek az előállítók és vásárlóik. Ezért nálunk bármikor kipróbálhatóak, kölcsönkérhetőek vagy megvásárolhatóak ezek a munkaeszközök. Kapcsolatban állunk a legnagyobb hazai és külföldi gyártóval és használóval (akár magánszemélyek, akár cégek).

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal, szívesen segítünk információval bármilyen döntés meghozásában.