You are currently viewing Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

  • Post author:
  • Post category:Hírek

A Cargonomia fenntartható logisztikai központként környezetbarát városi teherszállításra kínál megoldásokat, különös tekintettel a Budapesten vagy környékén termelt minőségi élelmiszerek teherkerékpáros szállítására. Központunk nyitott térként funkcionálva rendszeresen lát vendégül DIY, Csináld Magad workshopokat, mint például a Varronomia vagy a Repair Café workshop, amelyeket a helyszín biztosítása mellett széleskörű hálózatunkon keresztül kommunikációval és szervezésben nyújtott segítséggel támogatunk.

Tevékenységünk folytatásához új projekteket keresünk, akiket szívesen támogatnánk hellyel és a szervezéshez szükséges tapasztalatainkkal. Célunk olyan kezdeményezések támogatása, melyek pozitív változásokat szeretnének elérni a társadalmi jólléttel, demokráciával, csináld magad akciókkal, helyi termeléssel és fenntartható közösségekkel kapcsolatban. Olyan eseményeknek, projekteknek szeretnénk helyet biztosítani, amelyek a Cargonomia által követett értékeket képviselik, így például olyanokat, akik egy-egy közösséget gyakorlatias megoldásokkal, tudásátadással szeretnének támogatni, részvételiek, a szolidaritást helyezik előtérbe és nem utolsó sorban környezeti szempontoknak is megfelelnek.

A fentiek mellett teherkerékpáros szolgáltatásokat is nyújtunk magánszemélyek és szervezetek számára is.Ha úgy érzed van konkrét projektötleted, ami kapcsolódik a fent leírtakhoz és úgy gondolod, hogy hálózatunkon keresztül támogathatnánk, legyen az bármilyen fázisban, kérjük jelentkezz az info@cargonomia.hu címen.

montázs