Fenntartható városi közlekedés

A Cargonomia logisztikai központként környezetbarát városi teherszállításra kínál megoldásokat, különös tekintettel a Budapesten vagy környékén termelt minőségi élelmiszerek teherkerékpáros szállítására. A kiszállítás mellett kipróbálhatsz, kibérelhetsz vagy meg is vásárolhatsz különböző típusú teherbicikliket és tanácsot kérhetsz teherszállítási problémáiddal kapcsolatban.

Helyi, egészséges élelmiszerek

A Cargonomia helyi és környékbeli organikus élelmiszerek elosztó központja is. Célja, hogy közvetlenül összekösse a termelőket a vásárlókkal egy olyan közösségi pont kialakításával, ahol az élelmiszerek átvehetők vagy környezetbarát módon, teherbiciklikkel kiszállíthatóak.

Közösségi élettér

A Cargonomia egy közösségi tér, mely nyitott bárki számára. Szereld magad műhelyek, képességfejlesztő workshopok, viták és más kulturális események otthona, melyek az egészséges és fenntartható városi életmód feltételeit igyekeznek megteremteni. Helyet ad olyan közösségi eseményeknek, melyek a fenntarthatóság vagy a nemnövekedés témái köré szerveződnek.

Cargonomia

Központ, ahol egyszerre ismerheted meg és próbálhatod ki a teherbicikliket és juthatsz hozzá az egészséges élet egyéb feltételeihez.

Ha van bármilyen ötleted, vagy szeretnél részese lenni a teherbringás forradalomnak, kommentelj vagy írj nekünk az info@cargonomia.hu címre!

Cyclonomia szociális szövetkezet
VII. Dembinszky utca 32.
Budapest

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for cargonomia_budapest is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.