Fenntartható városi közlekedés

A Cargonomia logisztikai központként környezetbarát városi teherszállításra kínál megoldásokat, különös tekintettel a Budapesten vagy környékén termelt minőségi élelmiszerek teherkerékpáros szállítására. A kiszállítás mellett kipróbálhatsz, kibérelhetsz vagy meg is vásárolhatsz különböző típusú teherbicikliket és tanácsot kérhetsz teherszállítási problémáiddal kapcsolatban.

Helyi, egészséges élelmiszerek

A Cargonomia helyi és környékbeli organikus élelmiszerek elosztó központja is. Célja, hogy közvetlenül összekösse a termelőket a vásárlókkal egy olyan közösségi pont kialakításával, ahol az élelmiszerek átvehetők vagy környezetbarát módon, teherbiciklikkel kiszállíthatóak.

Közösségi élettér

A Cargonomia egy közösségi tér, mely nyitott bárki számára. Szereld magad műhelyek, képességfejlesztő workshopok, viták és más kulturális események otthona, melyek az egészséges és fenntartható városi életmód feltételeit igyekeznek megteremteni. Helyet ad olyan közösségi eseményeknek, melyek a fenntarthatóság vagy a nemnövekedés témái köré szerveződnek.

Cargonomia

Cargonomia is a hub, where you can try and learn about cargobikes and get known to the healthy way of living.

If you have any ideas or want to be the part of the cargobike revolution, feel free to comment here or write us to info@cargonomia.hu!

Cyclonomia social cooperative
VII. Dembinszki utca 32.
Budapest