levy

Erős Levente, a Kantaa menedzsere. A budapesti székhelyű kerékpáros futárszolgálatot 2011-ben alapította, informatikai rendszerek és városi logisztika szakértője. A téli ünnepek alatt karácsonyfa házhozszállítást vállalnak a fenntartható ünnepi hangulat biztosítása érdekében. A Cargonomia projektben a helyi termékek kiszállítását koordinálja a teherkerékpár-bérlés és teherkerékpárral kapcsolatos oktatási, tanácsadási tevékenységek mellett.

 

Adrien_ccDespoisse Adrien, a közlekedésmérnöki háttérrel rendelkező, a Cyclonomia Kollektív bicikliműhely alapítója teherkerékpárok és kerékpáros utánfutók szakértője, készítője. A Cargonomia projekt e kerékpáros szállítási eszközökkel juttatja célba partnerei termékeit. A Cyclonomiában különböző események házigazdája, melyek az önálló szerszámhasználatra és az egyszerű, de hatékony technológiai megoldások mindennapi életben való hasznosítására tanítanak.

Flora


Hellebrandt Flóra
, különböző kulturális és társadalmi kezdeményezések aktív résztvevője, különös tekintettel a Frisco és Gólya kollektívákkal kapcsolatos rendezvényekre. Kantaa futárszolgálat lelkes tagja, ahol nem csak futárként, hanem a kiszállítások koordinálásában is aktív szerepet vállal.

 

Orsolya 1Lazányi Orsolya, ökológiai közgazdász, kutatóként számos interdiszciplináris, a társadalom és a környezet kapcsolatát vizsgáló kutatásban vett részt. Többek között foglalkozott ökoszisztéma szolgáltatásokkal, közösség által támogatott mezőgazdálkodással, és a kulturális örökség társadalmi hatásaival. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem PhD hallgatójaként a Cargonomia részvételi akciókutatását koordinálja. Ennek keretében a szervezet működését és annak kihívásait a tagok közösen veszik górcső alá.

Vincent_Liegey


Liegey Vincent
, a Jólét gazdasági növekedés nélkül társ-szerzője, a francia Nemnövekedés mozgalom szóvivője. Mérnök, a tudományágakon átívelő nemnövekedés és transition kutatója. A Cyclonomia társ-alapítója, a Cargonomia projekt egyik koordinátora.

 

LoganStrenchock Logan, a budapesti Közép-Európai Egyetem (CEU) környezeti és fenntarthatósági felelőse. A fenntartható mezőgazdálkodás és tudatos fogyasztás terjesztésének aktív résztvevője nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is. A Zsámboki Biokert, a Cargonomia projekt egyik partnerének gyakornoka, üzleti tanácsadója. A biogazdálkodás közösségi eseményeinek és oktatási programjainak megszervezésében is segít.

 

Hozzászólások

hozzászólás