levyLevente Erős, városi logisztikai és mérnöki szakértő, több startup alapítója és vezetője. Az általa 2011-ben alapított budapesti székhelyű biciklis futárcég, a Kantaa évente karácsonykor ünnepi fakiszállítást szervez. A Cargonomia projekt keretében a helyben termelt áruk házhozszállítási rendszerét koordinálja, emellett a teherbiciklikölcsönző rendszert és a kerékpáros oktatási felvilágosító programokat irányítja.


Adrien_ccAdrien Havas
, közlekedésmérnöki végzettséggel a Cyclonomia Do it Yourself kerékpáros szövetkezet társalapítója Budapesten. Utánfutókat és cargobicikliket tervez és épít, amelyeket a Cargonomia projekt keretében árucikkek szállítására és a partnerek számára történő kölcsönzésre használnak. Emellett számos oktatási workshop szervezője, amelyek középpontjában az önellátó, autonóm és alacsony technológiájú, nagy hatékonyságú megoldások állnak a mindennapi életben.

Flora


Flora Hellebrandt
, aktív közreműködője különböző önszerveződő kulturális és társadalmi kezdeményezéseknek Budapesten, különösen a Frisco és a Golya kollektíva nyílt műhelyprojektjéhez kapcsolódó kezdeményezéseknek. A Kantaa kerékpáros futárja, miközben koordinátorként segít a szállítások optimalizálásában.

 

Orsolya 1Orsolya Lazányi ökológiai közgazdász. Kutatóként különböző interdiszciplináris projektekben vett részt, amelyek az ember és a természet kapcsolatát vizsgálják. Többek között az ökoszisztéma-szolgáltatásokkal, a közösség által támogatott mezőgazdasággal és a kulturális örökség társadalmi-gazdasági hatásaival foglalkozott. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem PhD-hallgatójaként a Cargonomia részvételi akciókutatási projektet koordinálja. E kutatási projektek során a Cargonomia tagjai a szervezet tevékenységeit és kihívásait tárják fel.

Vincent_Liegey


Vincent Liegey
, a „Degrowth Project” (Utopia, 2013) társszerzője, a francia Degrowth mozgalom szóvivője. Mérnök, a Degrowth és az átmenet transzdiszciplináris kutatója. A Cyclonomia szociális szövetkezet társalapítója, a Cargonomia projekt egyik koordinátora.

 

LoganLogan Strenchock a budapesti Közép-európai Egyetem környezetvédelmi és fenntarthatósági referense, emellett aktív résztvevője a fenntartható mezőgazdaság és a tudatos élelmiszerfogyasztás mozgalmainak Magyarországon. Gyakornok, partner és üzletfejlesztési tanácsadó a Zsámboki Biokertnél, a Cargonomia biogazdaság partnerénél, Zsámbokon, Magyarországon. Emellett segít a gazdaság közösségi és ifjúsági oktatási programjainak szervezésében.