Szeretne cargobike-ot bérelni bútorok, csomagok, hangszerek, könyvek, szerszámok szállítására? Megosztani egy baráti vagy családi társasággal egy kellemes és baráti utazást? Nézze meg a Teherbicikli megosztási platformunkat!

A rendszer nonprofit alapon működik, azzal a céllal, hogy a város különböző típusú cargobike-jait és utánfutóit a polgárok és szervezetek számára elérhetővé tegye a városban. Adományozáson és önszerveződésen alapul.

A rendszert egy kölni székhelyű német kollektívával együttműködve fejlesztették ki, amely lehetővé tette, hogy több mint 70 különböző kezdeményezés Németországban, Ausztriában és most már Magyarországon is használhassa a nyílt forráskódú foglalási platformot, amelyet a kezdeti elindítása után rendszeresen frissítettek. Jelenleg több partnerrel és polgárral folytatunk tárgyalásokat a kerékpárok és helyszínek számának bővítéséről. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdekli a rendszerben használható cargobicikli vagy utánfutó kölcsönzése, vagy egy új fogadóhely létrehozásában való közreműködés egy közösség által elérhető helyen. Szintén bátran adományozhat, hogy támogasson minket.

Heyszínek és teherbiciklik:

  • II. Janos Pal papa tér – Hampi Cargo, Mastiff, Piros Utanfuto, Kék Szöcske Cargo, Zöld Szöcske Cargo
  • Golya Közösségi Haz – Pink Szöcske Cargo, Kerékpar Utanfuto és babakocsi egyben
  • Cyclonomia, Bertalan Lajos 24-26, 1111 – Narancs Szöcske Cargo