Rendelj zöldségdobozt!

Minden héten rendelhetsz zöldségdobozt partnerünktől, a Zsámboki Biokerttől: Heti Dobozajánlat és hírlevel*. Rendelésed leadásához töltsd ki az alábbi kérdőívet hétfő 18:00-ig, hogycsütörtökön átvehesd (átvételi pontokat lásd lent) vagy házhozszállíttasd a rendelt doboz zöldséget. Újdonság: Válassz a Terra Hungarica bioborai közül! Itt találhatod a Teherbiciklis házhozszállítási területet Rendelj zöldségdobozt! * Mint látjátok hírlevelünk új formában kerül kiküldésre. Így reméljük több… continue reading.

Bővebben...

Köz-teherbicikli hálózat

Ha szeretnéd kipróbálni és megismerni a teherbicikliket, látogass meg minket és próbáld ki őket. Kiváló gyerek- és áruszállító teherbicikliket bérelhetsz a hozzánk kapcsolódó bérbeadóktól. Több különböző típus közül is válogathatsz, két és háromkerekű, hátul-hosszú vagy elől-hosszabbított verziók mind rendelkezésre állnak.

Bővebben...

Logisztikai és információs központ

Egy jól működő városnak szüksége van teherbiciklikre. Használatukkal a belvárosi közlekedés sokkal egyszerűbbé és fenntarhatóbbá válik. A Cargonomia küldetése a cargobringák népszerűsítése, célja teherbiciklizéssel és fenntarható életmóddal kapcsolatos rendezvények szervezése, teherbringák bérbeadásának elősegítése, vásárlási tanácsadás és teherbicajos szállítási megoldások elterjesztése.

Bővebben...