You are currently viewing Cargonomia kampány D-Nap – már csak 10 nap – friss hírek

Cargonomia kampány D-Nap – már csak 10 nap – friss hírek

A kampány utolsó napjaihoz értünk a Cargonomia, egy budapesti fenntartható logisztikai-, és helybéli élelmiszer elosztó központ támogatásáért.
Az indulás óta gyarapodik támogatóink száma, valamint nagy nyilvánosságnak örvendünk. Nagyon köszönjük a segítséget!
Azonban további támogatásokra lenne szükségünk, hogy folytathassuk a munkát, különösképpen új teherbiciklik tekintetében.

Támogatásod és ajándékod kiválaszthatod kampányoldalunkon:
https://www.indiegogo.com/projects/cargobike-local-food-distribution-hub-budapest

 

D-day10_hun

 

 

A Cargonomia egy jó példája annak, hogy fenntartható és értelmes alternatívák léteznek, és a válság megoldható helybéli termeléssel és tisztességes kereskedelemmel.
Partnereinkkel együtt a Cargonomia több, mint 20 munkahelyet biztosít, valamint folyamatosan keressük a lehetőséget, hogy újabb partnerekkel színesítsük a Cargonomia-t és együtt szebbé, élhetőbbé tegyük Budapestet.

A közelmúltban új ajándékkal bővült a kampány: 45 eurós támogatás esetén meghívunk, hogy megoszthassuk tudásunkat és tapasztalatainkat e területen. A Cargonomia egyik célja, hogy segítsen mások projektjeinek megvalósításában.

Itt találhatod a velünk készült legfrissebb interjúkat:
– A Cargonomia a zöld vállalkozásokról is szól: „Mit csinálnak a srácok ezekkel a fura biciklikkel?
– A Cargonomia alapjait az új, fenntartható és vonzó társadalmi modellről folytatott tudományos kutatás adja: „A GDP és a boldogság két külön dolog

Rendelhetsz bio zöldségdobozt, organikus kenyeret, vagy akár Házikó szendvicseket, étkeztetési szolgáltatásokat. Látogass el „csináld magad” biciklis boltunkba, low-tech műhelyünkbe is!

Köszönjük, hogy támogatod és megosztod kampányunkat!

Cargonomia

Vélemény, hozzászólás?